ZZP administratie


Ook als ZZP’er heb je te maken met administratie. Waarschijnlijk heb je je voorgenomen om dit netjes bij te houden. Het is immers belangrijk om inzage te hebben in je financiële situatie. In de praktijk blijkt het voeren van een ZZP administratie toch lastiger te zijn dan vooraf bedacht.

 

ZZP administratie

 

Full service bureau

Misschien heb je er zelf te weinig kennis over. Of ontbreekt je gewoon de tijd om je administratie op een goede manier bij te houden. Wat dan ook de reden is, bureau Henk Dijkman neemt jouw administratie graag van je over. We zijn een full service bureau. Dat betekent dat je ook een volledige service mag verwachten. Van inboeken tot jaarrekening, en alles er tussen. Ook adviseren we je graag over jouw financiële situatie en helpen we je met subsidieaanvragen en je belastingaangiftes.

 

Jouw tijd investeren in je eigen bedrijf

Wij helpen jou met je ZZP administratie zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Investeer al jouw tijd in je eigen onderneming en wij zorgen dat jouw administratie goed op orde is en blijft. Je hebt altijd volledige inzage en je kunt altijd met je vragen bij ons terecht. Een informele en duurzame relatie is wat wij nastreven. Een vast contactpersoon en gewoon menselijk contact. Zodat jij je zaken met een gerust hart aan ons over kan dragen.

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt het contactformulier op de website invullen of  neem even telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033-2066083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

logo 2

terug naar boven ↑