Administratie voor midden- en kleinbedrijf

Full Service voor midden- en kleinbedrijf

Als particulier, maar zeker als bedrijf of ZZP’er, word je vroeg of laat geconfronteerd met administratieve en/of belastingtechnische rompslomp. Je moet nu eenmaal een administratie voeren en belasting betalen. Heel jammer, zeker als je het ook nog heel vervelend vindt om je daarmee bezig te houden en het misschien ook niet helemaal snapt, maar het hoort er nu eenmaal bij… Niks aan te doen.

 

Gelukkig bestaan er ook mensen die administratie en belasting juist heel interessant vinden en er ook nog eens heel goed in zijn. Henk Dijkman in Amersfoort bijvoorbeeld.

 

Bij bureau Henk Dijkman kun je met een gerust hart je administratie en belastingzaken uit handen geven. Het heet niet voor niets een full service bureau. Dat wil zeggen dat zaken van a tot z voor je worden afgehandeld. Da’s gelijk een zorg minder.

 

Bureau Henk Dijkman gelooft in kleinschaligheid en een informele stijl. Dat betekent dat je als klant een vast contactpersoon hebt, waarmee de communicatielijnen kort zijn. Je kunt op ieder moment terecht met vragen, waarop je in gewone mensentaal antwoord krijgt.

 

Is de administratie van je bedrijf een beetje in het slop geraakt, bijvoorbeeld omdat je zelf iets te lang hebt aangemodderd met zaken die je ook niet helemaal begreep of gewoon omdat je wel iets anders te doen had? Geeft niks. Bureau Henk Dijkman zoekt het met liefde voor je uit en lost het op. Of heb je bijvoorbeeld een meningsverschil met de belasting Belastingdienst? Ben je op zoek naar een nieuwe sluitende systematiek voor je administratie? Moeten er salarissen worden berekend? Bij bureau Henk Dijkman te Amersfoort kan het allemaal.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033 – 20 66 083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

Bureau Henk Dijkman Amersfoort

terug naar boven ↑