Administratie voor grote ondernemingen

Service voor grote ondernemingen

Het doorlichten en vervolgens herstructureren van een administratie kan voor uw bedrijf een verschil van dag en nacht betekenen en helpt vaak financiële problemen voorkomen.

 

Zo komt het bijvoorbeeld nog weleens voor dat een bedrijf weliswaar gegroeid is, maar de inrichting van de administratie daar niet structureel op aangepast werd. Links en rechts worden er voor iedere nieuwe situatie wel wat noodverbanden aangelegd, maar al snel beland je in de situatie dat er geen reëel overzicht meer is op de geldstromen. Niet zelden worden er verschillende, met elkaar conflicterende, systemen tegelijk gehanteerd en gaat er zelfs soms ongemerkt meer geld uit dan er inkomt. Op die manier kan het zomaar gebeuren dat je als hardwerkende, succesvolle ondernemer ongemerkt toch op financiële problemen afkoerst. Des te pijnlijker, als je bedenkt dat dit zo eenvoudig te voorkomen is.

 

Bureau Henk Dijkman te Amersfoort is gespecialiseerd in het doorlichten en waar nodig herstructureren van complexe boekhoudingen, zodat u zeker weet dat uw bedrijf in administratief opzicht gezond is, u helder inzicht heeft in uw inkomsten en uitgaven en u zich onbezorgd met ondernemen kunt bezighouden.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033 – 20 66 083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

Bureau Henk Dijkman Amersfoort

terug naar boven ↑