Tarieven

Tarieven Amersfoort

Geen bedrijf is natuurlijk hetzelfde, al was het maar omdat omvang en activiteiten nogal van elkaar verschillen. Daarom kunnen we op deze plaats slechts een indicatie van de kosten geven.

 

Tarieven dienstverlening zelfstandigen en kleine ondernemingen

Bureau Henk Dijkman te Amersfoort werkt met twee verschillende uurtarieven: het tarief voor productiewerk, zoals verwerken van de administratie (invoeren in het boekhoudpakket), aangifte Omzetbelasting, communicatie, etc. bedraagt € 50,-. Het tarief voor het opstellen van de jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting en administratieve- en fiscale advisering bedraagt € 70,-.

 

Bureau Henk Dijkman (gevestigd in Amersfoort) werkt op basis van een jaarlijkse vaste prijs voor standaardwerkzaamheden, gebaseerd op een inschatting van de hoeveelheid werk, die maandelijks wordt gefactureerd. Dat is natuurlijk afhankelijk van de verwachte hoeveelheid werk: van het aantal te verwerken verkoopfacturen, van de ordelijkheid en volledigheid bij aanleveren, de scheiding van privé- en zakelijke banktransacties, etc. Op deze manier komt een min of meer standaard eenmanszaak uit op een maandbedrag van € 85,-.

 

Bijkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld begeleiding van een controle door de Belastingdienst, fiscale advisering, communicatie met derden, etc. tegen € 70,- per uur, tenzij anders overeengekomen.

 

 

Tarief bij interim werkzaamheden op locatie

Het uurtarief bij interimwerkzaamheden op locatie als hoofd financiële administratie bedraagt vanaf € 50,-. Dit tarief is onderhandelbaar, afhankelijk van de aard en omvang van een project.

 

Alle bedragen zijn weergegeven exclusief 21% Omzetbelasting.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033 – 20 66 083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

logo 2

terug naar boven ↑