Over Henk Dijkman

Administratie en Belastingen

Ik ben mijn administratieve loopbaan begonnen in 1996, als administratief medewerker bij een transportbedrijf in Utrecht, waar ik aanvankelijk als chauffeur werkzaam was. Ik wilde graag wat anders. Sterker nog, ik wilde niets liever dan op de financiële administratie werken. Dat bleek gelukkig ook te kunnen! Ik weet nog goed hoe enthousiast ik was over het werk. Ik voelde me helemaal op mijn plek!

 

In de jaren die volgden heb ik veel cursussen en opleidingen gedaan en ik vond het geweldig. Na een reorganisatie werden de vooruitzichten in het bedrijf echter wat minder. Ik ben toen gaan werken voor een klein, gezellig én hoogwaardig fiscaal adviesbureau in Amersfoort. Daar heb ik acht jaar lang met veel plezier gewerkt en vele tientallen administraties verwerkt, jaarrekeningen opgesteld, aangiften gedaan, etc. Kortom, daar heb ik echt het vak geleerd.

 

Het viel me vaak op dat in het midden- en kleinbedrijf de boekhouding vaak niet optimaal werd bijgehouden. Dat vond ik erg jammer, want een goede boekhouding kan immers een belangrijke bron van interessante en belangrijke bedrijfsinformatie zijn en er kan op basis ervan veel efficiënt worden bijgehouden en geregeld. Als je het doeltreffend aanpakt hoeft het helemaal niet zoveel tijd te kosten. Toen zich uiteindelijk in 2007 een klein bedrijf aandiende met dergelijke problemen, ben ik daar gaan werken om om mijn visie uit te kunnen werken. Hoe je het ook wendt of keert, als adviseur zijn je handen toch gebonden. Nu kon ik het ook daadwerkelijk gaan oplossen! Sindsdien heb ik dit soort problemen met veel plezier bij verschillende bedrijven aangepakt en helpen voorkomen.

 

Het is een voor mij een lang gekoesterde wens om als zelfstandig dienstverlener aan de slag te kunnen. In 2015 heb ik dan ook de knoop doorgehakt en ben ik in Amersfoort voor mezelf begonnen!

 

Henk Dijkman – Amersfoort – oktober 2015

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033 – 20 66 083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

logo 2

terug naar boven ↑