Boekhouder Leusden

Ben je op zoek naar een boekhouder in Leusden of omstreken? Dan ben je bij Bureau Henk Dijkman aan het juiste adres.

 

Inzicht in geldstromen

Of je nu een kleine of grotere onderneming bent en of je nu wel of geen personeel in dienst hebt, een gestructureerde administratie is altijd belangrijk. Inzicht in geldstromen kan voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt. Bijvoorbeeld omdat je zelf niet op tijd je rekeningen betaalt maar ook als jouw eigen facturen onbetaald blijven. Dat is zonde want dat kan voorkomen worden met een goed georganiseerde administratie. Bureau Henk Dijkman kan je hierbij helpen. Als professionele boekhouder in de omgeving van Leusden heb ik alle kennis en ervaring in huis om ook jouw administratie helemaal op orde te maken.

 

Boekhouder Leusden

 

Jij bepaalt wat je uitbesteed

Je kunt zelf bepalen wat je aan mij uitbesteed. Wil je jaarlijks de jaarrekening door Bureau Henk Dijkman op laten stellen? Prima! Wil je je complete administratie aan ons uitbesteden? Ook dat is mogelijk. En wil je graag dat wij in jouw bedrijf de administratie komen herstructureren? Neem vooral contact met ons op.

 

Offerte op maat

Wil je meer informatie over Bureau Henk Dijkman? Boekhouder voor Leusden en omgeving? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met je om jouw wensen te bespreken. Tarieven zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Ook de omvang van jouw bedrijf en de hoeveelheid medewerkers spelen hierin een rol. Daarom maken wij altijd een offerte op maat. Wil je meer weten? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met Bureau Henk Dijkman.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033-2066083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

logo 2

terug naar boven ↑