Administratiekantoor Amersfoort


Groeit je administratie je boven het hoofd of is je bedrijf zo gegroeid dat je er echt geen tijd meer voor hebt? Bureau Henk Dijkman is een administratiekantoor in Amersfoort. Particulieren, zzp’ers, kleine en grote bedrijven kunnen hier terecht met hun administratie- en belastingzaken.

 

Administratieve dienstverlening

Op het gebied van administratie kan je bij ons terecht voor de volgende diensten:

– Het opzetten en voeren van een professionele administratie en boekhouding
– Het opstellen van de jaarrekening
– Advies over alle voorkomende administratieve en fiscale vraagstukken
– Begeleiding bij aanvragen van financiering
– Assistentie bij de aanvraag en verantwoording van subsidies
– Loonadministratie

 

Je kunt er voor kiezen om je complete administratie aan ons administratiekantoor in Amersfoort over te dragen. Wij zorgen dan voor het inboeken in een boekhoudprogramma. Natuurlijk heb je altijd inzage. Je administratie is netjes geordend en geeft daardoor belangrijke informatie over jouw bedrijf.

 

Administratiekantoor Amersfoort

 

Fiscale dienstverlening

Daarnaast kan Administratiekantoor Bureau Henk Dijkman in Amersfoort je helpen met de aangifte van bijvoorbeeld Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting en Erfbelasting. Ook voor advies kun je altijd bij ons terecht.

 

Als je besluit om je complete administratie uit te besteden aan een administratiekantoor in Amersfoort dan is het belangrijk dat er vertrouwen is. Naast kwaliteit vinden wij een informele relatie met onze klanten en een vaste contactpersoon belangrijk. Als je vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht.

 

Wil je meer informatie over de dienstverlening van bureau Henk Dijkman? Neem dan contact met ons op. We vertellen je meer over de mogelijkheden en maken graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-2066083 of stuur een mailtje naar info@bureauhenkdijkman.nl.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak op 033-2066083
of stuur een mail via de contactpagina op deze site.

 

logo 2

terug naar boven ↑